Rømer / Høeg Duo

Barytonsaxofonisten Hanne Rømer og guitaristen Tommy Høeg præsenterer et dejligt velklingende program sammensat af jazzballader, lidt drys af blues og toppet med latinamerikansk bossanova.
Musikerne har valgt kendte som mindre kendte af de langsomme og smukkeste melodier fra "The great American Songbook"- melodier som aldrig bliver glemt og som sniger sig ind ad øregangene med et mildt og inciterende budskab. Her er længsel og hjertesorg side om side med glæden og den oprigtige tro på, at der rundt om næste gadehjørne altid venter nye og inspirerende oplevelser.

Hanne Rømer er på vej mod sit fyrretyvende år med saxofonen som hovedinstrument. En musiker som også fremstår som multiinstrumentalist, sanger, komponist, arrangør og dirigent. Karrieren strækker sig tilbage fra begyndelsen af halvfjerdserne og frem til i dag, og består af næsten lige dele koncerter, kor- og bigbandledelse, kompositioner, arrangementer, undervisning og workshops, eget forlag og medvirken på hen mod 20 pladeudgivelser.

Tommy Høeg er autodidakt og har de seneste 10-15 år spillet sit umådeligt smukke guitarspil i et utal af sammenhænge. Han har turneret i Kina, Europa og Sydamerika med forskellige ensembler. Det er blevet til optrædener med bl.a. Sinne Eeg, Martin Schack, Hugo Rasmussen, Vincent Nilsson, Thomas Franck og Thomas Fryland.
Tommy optrådte for nyligt som sologuitarist i N.Y og høstede meget fine anmeldelser: "a truly magic experience" - "simply superb and magnificent" …

Vi spiller gerne til åbninger og receptioner.


Hanne Rømer / Amanda Music   •   www.hanneromer.dk   •  
Copyright 2009-2018 © Broberg Media